PARTS @ work #7: zondag 22/4

Deze week presenteren de studenten een reeks trio's, gemaakt in samenwerking met muzikanten die studeren aan School of arts Gent en het franstalig Conservatorium van Brussel. Meer informatie

 

Dag van de Dans 28/4 : City Flocking met Benjamin Vandewalle en PARTS-studenten

Tijdens de derde editie van de Dag van de Dans leidt choreograaf Benjamin Vandewalle de studenten van PARTS als een dansende zwerm doorheen het centrum van Brussel. Meer info.

 

Achterland

Vanaf maart brengt Rosas de klassieker Achterland (1990) terug naar de scène. In de nieuwe cast zitten verschillende ex-studenten van PARTS: José Paolo dos Santos, Bilal El Had, Lav Crncevic, Anika Kawaji Edstrom, Robin Haghi, Franck Gizycki, Yuika Hashimoto en Laura-Maria Poletti. Klik hier voor meer informatie en tourdata.

 

Summerstudios 2018

Inschrijven voor de Summerstudios 2018 is nu mogelijk!

 

SummerSchool 2018

Ontdek nu ons programma voor de SummerSchool 2018!

 

Interview met chef-kok Arnaud Tabary in Tanz

Het Duitse magazine Tanz publiceerde een lang interview met onze chef-kok Arnaud Tabary.
Lees het interview (in het Engels of htet Duits) hier.

 

PARTS mailing list

Als je informatie wil ontvangen over voorstellnigen, audities en workshops die PARTS organiseert, kan je je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Anne Teresa De Keersmaeker

PARTS werd in 1994 opgericht door choreografe Anne Teresa De Keersmaeker en Bernard Foccroulle, toenmalig directeur van De Munt. 
Anne Teresa De Keersmaeker is directeur van de school sinds 1994. Haar artstieke visie en werk, dat ze ontwikkelt sinds 1982, zijn een voortdurende bron van inspiratie voor het pedagogische programma van PARTS. Voor meer informatie over de achtergrond van het programma,ga naar de pagina presentatie. Voor meer informatie over over het choreografisch werk van Anne Teresa De Keersmaker en het Rosas-gezelschap, ga naar www.rosas.be

 


 

  

 

PARTS werd opgericht door Rosas en De Munt. De school wordt gesubsidieerd door het Ministerie van Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, en krijgt aanvullende stuen van het netwerk  [DNA] Departures and Arrivals. [DNA] wordt geco-financierd door de Europese Commissie (Creative Europe Program). 

 


 

PARTS Facebook PARTS Twitter.PARTS Instagram

Theatre workshop by Kuno Bakker - Picture by Daniel Rolider

Theatre workshop by Maaike Neuville - Picture by Daniel Rolider

Theatre workshop by Thomas Ryckewaert- Picture by Daniel Rolider

Theatre workshop by Stijn Van Opstal - Picture by Daniel Rolider

 photo Tine Declerck

 


Bekijk video op YouTube

photo Anna Van Waeg

photo Tine Declerck

photo Tine Declerck

photo Tine Declerck

photo Tine Declerck

photo Tine Declerck

photo Tine Declerck

test