nieuws
en nl

P.A.R.T.S. viert belangrijke mijlpalen

Naar aanleiding van het nieuwe schooljaar wil P.A.R.T.S. de aandacht vestigen op een aantal belangrijke verwezenlijkingen waar we bijzonder trots op zijn en die een positieve impact hebben op de toekomst en autonomie van de school.

Dit voorjaar bekrachtigde de Vlaamse Regering een uniek‘Sui Generis’ statuut, waarmee de autonome positie van P.A.R.T.S. in het onderwijsveld structureel wordt verankerd en opgenomen in de Codex Hoger Onderwijs. Vervolgens ontving P.A.R.T.S. in juli een positief advies voor de accreditatie van de bachelor- en masteropleidingen Training en STUDIOS voor de komende zes jaar, na een externe doorlichting door een internationale jury. Deze jury was over de hele lijn positief en we nemen hun constructieve aanbevelingen ter harte. Het accreditatierapport is openbaar en kan hier worden geraadpleegd.

In het kader van de accreditatieprocedure werkte P.A.R.T.S. een nieuw Mission Statement uit dat als leidraad dient voor de toekomst. We zijn blij dat er een solide juridische basis is uitgewerkt die de uniciteit en internationale positie van de school bevestigt én dat P.A.R.T.S. een positief advies heeft gekregen om bachelor- en masterdiploma’s te blijven afleveren voor de komende jaren.

P A R T S  Gebouw 10