nouvelles
nl fr

P.A.R.T.S. cherche un responsable administratif et financier

Binnen P.A.R.T.S. ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de opvolging van de boekhouding. Je houdt toezicht op het financieel beheer van de school. Je stelt de begroting voor en volgt de financiële toestand van de organisatie op de voet. Je kan collega’s vlot aanbevelingen geven als er nood is aan nieuwe investeringen, aankopen en projecten. Je ondersteunt het team bij het samenstellen van administratieve dossiers en financieringsaanvragen.

Daarnaast bereid je ook alle boekhoudkundige aspecten van personeelsbeleid voor. Je controleert en voert de loonadministratie uit i.s.m. het sociaal secretariaat. Je beheert het studiebeurzenfonds en staat zo in nauw contact met de studenten. Je introduceert nuttige ICT-tools om het administratief en financieel luik van de school te digitaliseren. Je actualiseert ook onze CRM contactendatabase.

Over P.A.R.T.S.
P.A.R.T.S. is een internationale school voor hedendaagse dans. De school werd opgericht in 1995 door choreografe Anne Teresa De Keersmaeker. Gelegen aan de Van Volxemlaan in Vorst maakt P.A.R.T.S. deel uit van een creatieve werkplek waar ook het dansgezelschap Rosas en het muziekensemble Ictus huizen. Kleinschalig én internationaal biedt P.A.R.T.S. opleiding aan 50 à 60 studenten. Via audities, die wereldwijd georganiseerd worden, worden de studenten geselecteerd en de studentengemeenschap telt doorgaans ongeveer 25 nationaliteiten. De voertaal in de school is Engels. Meer info: https://www.parts.be/

Aanbod
Ben je zorgvuldig, zelfstandig en hou je van plannen en organiseren? Jij bent de fundamentele schakel binnen ons kernteam van 10 geëngageerde medewerkers. We bieden je een stimulerende creatieve omgeving waar geen dag hetzelfde is. De dynamiek van de internationale studenten en alumni maakt van P.A.R.T.S. een bruisend epicentrum. Tegelijkertijd biedt de kleinschalige campus ook een oase van rust midden in de hoofdstad. Meer dan 25 jaar schoolwerking biedt veel structuur, maar toch is er altijd plaats voor improvisatie.

We bieden jou een contract voor onbepaalde duur voltijds of 4/5e, verloning volgens CAO Podiumkunsten barema A. Voor een voltijdse tewerkstelling bieden we een brutoloon tussen 2909€ en 3613€. Anciënniteit wordt in rekening gebracht. We voorzien 20 vakantiedagen en daarbovenop een collectieve sluiting tussen kerst en nieuw. Gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer (15min met tram van Zuidstation tot halte ‘Kastanjes’) of fietsvergoeding. Hospitalisatieverzekering, ook voor gezinsleden.

Indiensttreding

Onmiddellijke indiensttreding of in onderling overleg.

Procedure

Stuur voor 23 april je cv en motivatiebrief t.a.v. Charlotte Vandevyver (adjunct-directeur): charlotte.vandevyver@parts.be.
Je krijgt snel bericht of je kandidatuur al dan niet is weerhouden.

De eerste gespreksronde (met praktische proef) is gepland op 26 of 27 april. Een tweede gespreksronde volgt de week erna.

P.A.R.T.S. is een inclusieve werkplek en wij werven aan op basis van competenties en talenten, ongeacht leeftijd, gender, origine, geloof, handicap.

IMG 1472
2022 10 26 LR PARTS Zambrano Debrulle cc Declerck Tine7