Audities Training
en nl fr

De audities voor het bachelor Training programma 2022-25 zijn voorbij.

Tussen januari en april 2022 werden er pre-selecties georganiseerd in 19 steden in Europa en daarbuiten: Athene, Barcelona, Brussel, Boekarest, Boedapest, Firenze, Hamburg, Helsinki, Londen, Parijs, Porto, Reykjavik, Riga, São Paulo, Stockholm, Tokio, Tunis, Wenen en Zürich.
De finale auditie vond plaats in Brussel van 4 tot 9 april 2022.

Een veertiende generatie studenten heeft het Training programma gestart op maandag 5 september 2022.

De volgende auditions voor het bachelor Training programma 2025-2028 zullen plaatsvinden tussen januari and april 2025.

Artwork by Paul Boudens
Artwork by Paul Boudens


INTERNATIONALE PRESELECTIES TRAINING CYCLUS 2022-2025
Tussen januari en maart van 2022 zullen er preselecties worden georganiseerd in Athene, Barcelona, Brussel, Boekarest, Boedapest, Firenze, Hamburg, Helsinki, Londen, Parijs, Porto, Reykjavik, Riga, São Paulo, Stockholm, Tokio, Tunis, Wenen en Zürich.

Woon je veraf van een van de landen waar de preselecties plaatsvinden, neem dan contact met ons op via auditions@parts.be.

We hopen velen van jullie te zien op een van onze preselecties !


Finale auditie 2019 les David-Hernandez - Foto Tine Declerck
Finale auditie 2019 les David-Hernandez - Foto Tine Declerck


AUDITIEPROCES


De auditie is opgedeeld in twee stappen:
1) Je moet je online inschrijven voor een preselectie die tussen januari en maart 2022 in verschillende steden in Europa en daarbuiten zal plaatsvinden.
2) Alleen kandidaten die geselecteerd zijn tijdens een preselectie, mogen deelnemen aan de finale auditie, die plaatsvindt van 4 tot en met 9 april 2022 in Brussel.
Deelname aan de finale auditie is verplicht om geselecteerd te kunnen worden voor het ‘Training’ programma.
Dus blokkeer de data nu!

Gelieve te noteren

Voordat je een preselectie-datum en -stad kiest, dien je er rekening mee te houden dat aan bepaalde voorwaarden moet worden voldaan om als student bij P.A.R.T.S. te worden ingeschreven:
- kandidaten moeten een diploma middelbaar onderwijs hebben vóór 1 september 2022. Voor uitzonderingen op deze regel, zie de FAQ-pagina
- de minimum- en maximumleeftijd zijn 18 en 23 jaar vóór 31 december 2022
- een minimumniveau van Engelse taalvaardigheid is vereist (B2 of hoger in de CEFR-schalen); dit is essentieel om actief aan het programma te kunnen deelnemen.

HOE SCHRIJF IK ME IN VOOR EEN PRESELECTIE?
Je moet je voor één, en slechts één, preselectie-datum en -plaats inschrijven via het online inschrijvingsformulier.
Er is een beperkte capaciteit voor elke preselectie.

De inschrijving eindigt op maandag om 9 uur CET vóór de preselectie waaraan u wilt deelnemen. Aan het eind van het inschrijvingsformulier zal u gevraagd worden het inschrijvingsgeld online te betalen om de procedure te voltooien.
Wij raden je aan niet te wachten met inschrijven, aangezien wij de inschrijvingen voor een preselectie-locatie sluiten zodra deze zijn maximale capaciteit heeft bereikt. Als dit het geval is voor de preselectie-plaats van jouw voorkeur, kan je u contact met ons opnemen via auditions@parts.be

Je kan HIER REGISTREREN ! (click to open)
Up-date 31/01/2022:

Let op: de volgende preselecties zijn VOLZET:
- de preselecties in Brussel van 2 april 2022
- de preselecties in Firenze van 26 maart 2022
Je kan nog inschrijven voor de 2 laatste preselecties in Brussel op zaterdag 2 en zondag 3 april 2022.

VAAK GESTELDE VRAGEN
Een meer gedetailleerd overzicht van de volledige auditieprocedure en de toelatingscriteria is te vinden in ons FAQ-document, dat je hier >> kan vinden.
Als je geen passend antwoord op je vraag kan vinden, kan je altijd een e-mail sturen naar auditions@parts.be.

COVID-19
Het is de verantwoordelijkheid van elke kandidaat om de plaatselijke COVID-19-maatregelen in het land van preselectie te controleren en om de reismaatregelen naar België te controleren.
Meer info over de reismaatregelen naar België vindt u hier: https://www.info-coronavirus.be/en/travels/

Voor de preselecties in Brussel op zaterdag 19 maart, 2 april en 3 april moet je GEEN Covid Safe Ticket (CST) of EU Digital covid certificat meer voorleggen.

Voor de andere preselecties: er zal rekening worden gehouden met de plaatselijke bestaande COVID-19-maatregelen. Wij zullen hierover tijdig informeren. Het voorleggen van een Covid Safe Ticket (CST) of EU Digital covid certificat kan noodzakelijk zijn.

Voor de finale auditie in Brussel van 4 - 9 april 2022 moet je GEEN Covid Safe Ticket (CST) of EU Digital covid certificat meer voorleggen.

De Covid-19-vaccins die in de Europese Unie gebruikt mogen worden zijn Comirnaty (BioNTech en Pfizer), Spikevax (Moderna), Vaxzevria (AstraZeneca), Nuvaxovid (Novavax) en COVID-19 Vaccin Janssen.
https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/overview/public-health-threats/coronavirus-disease-covid-19/treatments-vaccines/covid-19-vaccines

Alle info over waar te testen in Brussel voor een Covid Safe ticket:
https://brussels.testcovid.be/nl/covid-safe-ticket/